Sport és pihenés a Csitáry G. Emil Uszodában

 A Csitáry G. Emil Uszoda és Strandot  1934-ben Csitáry G. Emil polgármester avatta fel. Azóta sokminden változott: a mai fedett medencecsarnokban 640 fő befogadására alkalmas öltözőrendszer, (új kabinok, szekrények és teljesen felújított WC-zuhanyzó blokkok), 21x50 méteres versenymedence, 16x8,5 méteres tanmedence és 640 férőhelyes lelátó található.

Az uszodában 2 medence található, melyek közül az egyik egy 8 pályás versenymedence, a másik pedig egy tanmedence.Az uszoda rendszeresen ad otthont úszó- és szinkronúszóversenyeknek, öttusa fordulóknak és vízilabda edzőtáboroknak.

 Az alagsorban három szaunával várjuk vendégeinket, melyekhez két csobbanó medence tartozik. Az uszodában masszázs szolgáltatás is elérhető továbbá a versenysport mellett a szabadidő hasznos eltöltésére több sportegyesület várja a sportolni, pihenni vágyókat.

 A 2x18 állásos vizesblokk a vandálbiztos zuhany-csaptelepeknek köszönhetően energiatakarékossá is vált. A vizesblokkokban az összes szaniter új és a csatornarendszer teljes cseréje is megtörtént. Az új vizesblokkokban a falon lévő érzékelő megérintésével körülbelül 20 másodpercig folyik az állandó, 36 ° C fokos víz, amelyet központilag biztosítunk a vendégeknek.

 A medencetérben kialakítottunk három zuhanyzót a családok részére. Így például az úszóedzés vagy tanfolyam végén a gyermekek már a medencetérben le tudnak mosakodni. Az őket kísérő szülőknek, hozzátartozóknak pedig nem kell bemenni velük a zuhanyzókba.

Tájékoztatás

Kedves Vendégeink!

2024.08.02-án pénteken este

20 órakor az uszoda nyári karbantartás miatt bezár.

Újranyitás tervezett időpontja szeptember 2.

Megértésüket köszönjük!

Nyári Leállás

Az uszoda nyári leállása alatt az (uszodai) bérlettel rendelkező vendégek részére, hétköznapokon reggel 6-8 óra között a strandi 50m-es medencében 2 pályán úszáslehetőséget biztosítunk.

Változás

VÁLTOZÁS

A sérült, illetve elhasználódott bérletet csak 3.000 forint díj megfizetése ellenében áll módunkban kicserélni.

2023.05.01-től vásárolt uszodai bérletek lejárati ideje a

vásárlás napjától számított 2 év.

A korábban vásárolt bérletek korlátlan ideig érvényesek.

Strand

Strandi idénybérlet igénylés

A 2024.évre vonatkozó strandi idénybérletek 2024.június 03. hétfőtől igényelhetőek az uszoda pénztárában.

Ha megőrizték tavalyi plasztik kártyájukat, akkor az igényléskor le kell adnia, melyre az idei szezonra szóló érvényesítő matrica kerül felragasztásra.

Új igénylő esetén (vagy ha nincs meg a régi kártya), akkor a korábbi évekhez hasonlóan fénykép leadásával igényelhető a strandi bérlet.

Minden esetben igényléskor adatvédelmi nyilatkozat kitöltése szükséges!

A szezonbérletek elkészülésének ideje 3-4 munkanap.

Pályabeosztás